Ford представил новый внедорожник — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ford представил новый внедорожник

Технологии&Авто
980
УКРГАЗБАНК видав найбільше кредитів для представників малого та середнього бізнесу серед державних банків. На початок року кредитний портфель склав 7,8 млрд грн, а це найвищий показник серед держбанків та 4-й на ринку загалом. Про це йдеться у щоквартальному звіті SME Banking Club.
Також саме УКРГАЗБАНК показав найбільшу динаміку росту кредитного портфеля у минулому році, а це +50%. Таким чином за рік банк піднявся одразу на дві сходинки серед тих, хто активно підтримує МСБ. Частка на ринку збільшилася до 8,5%.
Справжнім драйвером кредитування стала програма «Доступні кредити 5-7-9%», яка стартувала рік тому. Банк видав понад 1,5 млрд грн доступних кредитів, левова частка яких – інвестиційні. Активна увага приділялася і кредитуванню комунального сектора. Реалізовано 156 проектів на суму понад 2 млрд грн, а це новий зручний транспорт для українців чи-то нова спецтехніка для комунальної сфери.
Наразі понад 71 тисяча підприємців сегменту МСБ обрала УКРГАЗБАНК своїм надійним партнером, адже ми розробили зручні кредитні програми з доступними умовами фінансування. Банк входить у ТОП-5 банків із найбільшою мережею відділень.
Детальніше з умовами кредитування малого та середнього бізнесу можна ознайомитись тут.
По материалам:
Укрінформ
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас