Пенсии в Украине: кому и на сколько повысят выплаты с 1 декабря — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пенсии в Украине: кому и на сколько повысят выплаты с 1 декабря

Личные финансы
1517
Вакантність столичних офісів зросла до 20% в 2020 році, при цьому заявлені орендні ставки не змінилися, повідомив керуючий партнер UTG Offices Володимир Гелюта.
За його словами, карантин стимулював бажання багатьох компаній оптимізувати офісні площі, що здаються в оренду, і їх перехід на гібридні форми роботи. Спроби домовитися про знижки або ротації не завжди були успішними, наслідком чого стало зростання вакантності в цілому по ринку вдвічі, до 20%.
«Ще вища вакантність у бізнес-центрах «В» і «С» «класу, бізнес-центрах старого зразка, і звісно там, де відмовилися йти назустріч своїм орендарям. Але є і такі, які під час карантину не втратили жодного орендаря або оперативно встигли зробити їх ротацію — у них вакантність практично на нульовому рівні», — цитується в прес-релізі Гелюта.
Згідно з ним, найчастіше свої площі скорочували IT-компанії, оскільки вони виявилися найбільш підготовленими до тривалого віддаленого формату роботи.
«Деякі компанії продуктового, агро- і виробничого секторів тільки покращували свої офіси — збільшували площу або переїжджали на аналогічний метраж, але в кращі умови за ту ж вартість квадратного метра», — повідомив Гелюта.
По материалам:
Слово і Діло
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас