В Раде зарегистрировали законопроект о доплатах врачам за высокий уровень вакцинации — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Раде зарегистрировали законопроект о доплатах врачам за высокий уровень вакцинации

Казна и Политика
269
Кабінет Міністрів ухвалив рішення, згідно з яким на будівництво, реконструкцію та ремонти доріг у 2021 році планується виділити 23,3 млрд грн. При цьому лідером за обсягом отриманих на це коштів стала одна область — Дніпропетровська, якій передбачається майже десята частина від загальної суми.
Про це свідчить документ, оприлюднений представником уряду у парламенті Василем Моканом.
«Загалом планується виділити 23,3 млрд гривень на фінансування робіт з будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення», — вказав Мокан, коментуючи рішення уряду.
Згідно з документом, лідерами за виділеним фінансуванням є Дніпропетровська, Полтавська та Закарпатська області, які, як очікується, отримають на ці цілі 2,25 млрд грн, 2,14 млрд грн та 1,7 млрд грн відповідно.
Великі об’єкти саме будівництва доріг передбачено у Дніпропетровській та Полтавській областях.
Так, на Дніпропетровщині у 2021 році планується, зокрема, будівництво автодороги держзначення Н-31 Дніпро — Царичанка — Кобеляки — Решетилівка від с. Лобойківка до межі Дніпропетровської області з будівництвом мосту на дорозі через канал Дніпро — Донбас. Загалом передбачається на це 550 000 тис. грн (з яких 100 000 тис. грн на міст).
Також в цій же області очікується будівництво автодороги держзначення М-04 Знам’янка — Луганськ — Ізварине (на м. Волгоград через мм. Дніпро, Донецьк) на ділянці обходу Дніпра від а/д Н-08 до межі Дніпра. І 251 700 тис. грн на цю дорогу у 2021 році.
А на Полтавщині передбачено при реконструкції автодороги Н-31 (згаданої вище) будівництво обходів трьох населених пунктів, будівництво двох шляхопроводів, один — через залізницю, та двох транспортних розв’язок, одна з яких — при пересіченні з а/д М-03 Київ — Харків — Довжанський — на загальну суму 620 500 тис. грн у 2021 році.
Також в Полтавській області очікується будівництво автодороги Н-08 Бориспіль — Дніпро — Запоріжжя (через м. Кременчук) — Маріуполь з мостовим переходом через річку Дніпро у Кременчузі – 100 000,0 тис. грн.
Примітно, що дорогу Н-31 почали будувати у 2017 році. Вартість будівництва автошляху, як повідомлялося, станом на 2020 рік зросла досить суттєво.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
По материалам:
Espreso.tv
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас