Полиция выписала более 700 штрафов за отсутствие COVID-документов. Больше всего нарушений - на Киевщине — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Полиция выписала более 700 штрафов за отсутствие COVID-документов. Больше всего нарушений - на Киевщине

Казна и Политика
555
Кабінет Міністрів схвалив внесення змін до Порядку надання фінансової державної підтримки суб’єктам малого та середнього підприємництва. Рішення спрямоване на підтримку бізнесу та на подальший розвиток програми пільгових кредитів «5-7-9».
Про це повідомив в Telegram прем’єр-міністр Денис Шмигаль.
«Відтепер максимальна допомога — компенсація від держави для тих, хто отримав кредит минулого року, становитиме не 200 тисяч євро, а 400 тисяч євро. Це черговий крок до „дешевих грошей“, які були недоступні малому та середньому бізнесу всі останні роки в Україні», — написав Шмигаль.
Нардеп від Європейської солідарності Олексій Гончаренко повідомив, що збільшений розмір компенсації від держави діятиме до шести місяців після скасування карантину.

Довідка Finance.ua:

  • Сьогодні позику в рамках програми можна отримати в Ощадбанку, Укргазбанку, ПриватБанку, Укрексімбанку, Банку Львів, ПУМБ, Банку Альянс, Кредобанку, Банку Восток, Райффайзен Банку Аваль, Таскомбанку, Альфа-Банку, Банку Глобус, Мегабанку, Полікомбанку, Креді Агріколь Банку, Кредитвест Банку, ОТП Банку, Агропросперіс Банку, Банку «Український капітал», ПроКредит Банку, Акордбанку, МТБ Банку, Асвіо Банку та Піреус Банку.
  • Укргазбанк видав перший в Україні кредит, що забезпечений портфельною гарантією від держави.
До речі, портал Finance.ua проаналізував кредитні пропозиції більшості українських банків. Найкращі ми відібрали в спеціальному сервісі.

Порівняти і підібрати кредит можна тут

По материалам:
Finance.ua
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас