Межбанк: наступает «момент истины» по курсообразованию — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Межбанк: наступает «момент истины» по курсообразованию

Валюта
1701
Голова Чернігівської обласної державної адміністрації Ганна Коваленко представила 10 найбільших інфраструктурних проектів, які планується реалізувати в області до кінця поточного року в рамках державної програми «Велике будівництво».
Як повідомляється на сайті обладміністрації, наймасштабнішим проектом стане капітальний ремонт автомобільної дороги М-01 (частина міжнародної траси Е-95) Київ-Чернігів-Нові Яриловичі, на реалізацію якого залучена кредитна допомога Європейського банку реконструкції та розвитку і Європейського інвестиційного банку. Протяжність ділянки дороги, яку буде капітально відремонтовано, становить 80 км, з них 37 км — в Чернігівській області.
«В Україні триває реалізація державної програми „Велике будівництво“, мета якої – нова якість інфраструктури в Україні. Серед них проекти, що стосуються соціальної, медичної та культурної сфери, а також створюють нову якість доріг і дорожньої інфраструктури. Вони стосуються кожного жителя Чернігівщини», — зазначила Коваленко.
Серед інших проектів — створення та модернізація приймально-діагностичних відділень опорних лікарень (загалом 9 об’єктів, включаючи Чернігівську обласну та ряд міських і районних лікарень), реконструкція хірургічного корпусу ЛОР-відділення Чернігівської обласної лікарні, будівництво школи в с. Григорівка Бахмацького району замість визнаного аварійним корпусу 1905 року побудови, реконструкція школи в с. Журавки Варвинського району 1989 року побудови, капремонт школи в м. Городня та гімназії в м. Ічня.
По материалам:
Finance.ua
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас