Когда брак могут признать недействительным: варианты редактирования брачного договора — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Когда брак могут признать недействительным: варианты редактирования брачного договора

Казна и Политика
535
Міністерство охорони здоров’я визначило категорії українців, яких в чергу на вакцинацію від коронавірусу записуватимуть роботодавці.
Про це повідомило Міністерство охорони здоров’я в Telegram-каналі.
«Якщо ви є в переліку — про запис у чергу або реєстрацію на щеплення проти COVID-19 (залежно від того, який етап вакцинальної кампанії) подбає ваш роботодавець», — сказано в повідомленні.
Алгоритм запису:
1). Регіональні координатори з вакцинації поінформують управлінців кожної сфери, зокрема керівників закладів, про початок вакцинації цієї цільової групи та звернуться з проханням щодо формування списків.
2). Керівники закладів передають ці списки регіональному координатору з вакцинації.
3). Керівники закладів готують приміщення для вакцинації та домовляються з регіональним координатором про день та час візиту мобільної бригади.
4). У призначений день і час проводять вакцинацію за списком.
5). Важливо не забути взяти з собою на вакцинацію копію про підписання декларації або паспорт з ідентифікаційним кодом (для реєстрації в електронній системі охорони здоров’я).
Когда брак могут признать недействительным: варианты редактирования брачного договора

Довідка Finance.ua:

  • Зараз вакцинують усіх медиків, військових на фронті, соціальних працівників, священнослужителів та людей старших 80 років.
  • Україна уклала договір з американською фармацевтичною корпорацією Pfizer про постачання 10 мільйонів доз вакцини проти COVID-19.
  • Новий національний план вакцинації, який увів у дію рішенням РНБО президент Володимир Зеленський, повинен підняти питання щодо щеплень від коронавірусу в Україні на вищий рівень. До кінця 2021 року повинна бути вакцинована переважна більшість населення України, аби сформувався колективний імунітет.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
По материалам:
Finance.ua
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас