Названы самые популярные автомобили в странах ЕС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названы самые популярные автомобили в странах ЕС

Мир
1707
Компанія з Маранелло опублікувала перші фото екстремальної версії Ferrari 812 Superfast VS і поділилися деякими подробицями.
Спеціальна модифікація флагманського суперкара Ferrari 812 Superfast отримала абревіатуру VS (Versione Speciale) в імені і модернізований “атмосферник” V12 — найпотужніший ДВЗ з усіх, що коли-небудь встановлювалися на дорожні автомобілі італійської марки.
Двигун обʼємом 6,5 л тепер розкручується до 9500 оборотів в хвилину (+1000 об/хв) і розвиває 830 к.с. — на 30 сил більше, ніж у стандартної моделі. У лінійці Ferrari потужніше тільки гібриди — 963-сильний LaFerrari і 1000-сильний SF90.
Динамічні характеристики Ferrari 812 Superfast VS поки не розкривають. Базове купе розганяється до першої “сотні” за 2,9 секунди при максимальній швидкості 340 км/ч.
Названы самые популярные автомобили в странах ЕС
Попутно італійці попрацювали над збільшенням притискної сили: зʼявилися нові передні повітрозабірники, більший задній дифузор, а замість заднього скла — алюмінієвий обтічник з аеродинамічними елементами. А для зниження маси 1525-кілограмового суперкара частина металевих деталей зробили з полегшених композитних матеріалів — в тому числі і в салоні. Сподіваємося, що кондиціонер не викинули, а то ж літо на носі.
Названы самые популярные автомобили в странах ЕС
Ну і вишенька на торті — остання версія фірмової системи контролю бічних ковзань Side Slip Control і нова випускна система з парою прямокутних патрубків замість чотирьох круглих.
По материалам:
УБР
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас