На FinAwards-2021 нагородили найкращу рекламу фінсектору (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На FinAwards-2021 нагородили найкращу рекламу фінсектору (відео)

Рекламний ринок
432
Відбулася церемонія нагородження за особливі досягнення в банківській сфері – FinAwards 2021.
Засновники премії – популярні сайти України про фінанси та інвестиції Finance.ua і Minfin.com.ua. А її організатор – один з провідних конференц-майданчиків країни в сфері фінансів і технологій, компанія BankOnline.
Конкурс проводиться вже 4-й рік поспіль.
Як обирали? У цій номінації представлені всі фінансові компанії (банки, страхові, МФО), які запустили протягом 2020-2021 року креативну рекламу, що запам’яталася найбільше. Головний чинник – така реклама дозволила досягти хороших показників у підвищенні впізнаваності бренду, допомогла виведенню нового продукту й/або призвела до істотного зростання відвідуваності сайту, збільшення продажів.
Хто переміг? «Золото» в номінації дісталося monobank, який обійшов 13 своїх колег. Реклама побудована на грі слів з «моно» (можна. – Ред.): «Банк у телефоні mono?».
Срібним призером став ПриватБанк. Це перша іміджева кампанія в межах маркетингової стратегії «Беремо і робимо».
Третю сходинку на п’єдесталі посіла компанія CCLoan, в рекламі якої співає Оля Полякова. «Даємо гроші, а до них – ще гроші» – гасло призової реклами.
У п’ятірку лідерів також увійшли ПУМБ з рекламою кредитної картки «Все можу» та CreditPlus з рекламою своїх послуг під гаслом «А коли потреба є, CreditPlus ДАЄ!».
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас