FinAwards-2021: Названо народний банк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

FinAwards-2021: Названо народний банк

Кредит&Депозит
795
Відбулася церемонія нагородження за особливі досягнення в банківській сфері – FinAwards 2021.
Засновники премії – популярні сайти України про фінанси та інвестиції Finance.ua і Minfin.com.ua. А її організатор — один з провідних конференц-майданчиків країни в сфері фінансів і технологій, компанія BankOnline.
Конкурс проводиться вже 4-й рік поспіль.
Як обирали? На звання «Народного банку» відбирали банки, які піклуються про свою репутацію, надають найкращі клієнтські сервіси, мають кваліфікований, ввічливий персонал для роботи з клієнтами. Банки, для яких клієнти — головна цінність.
Параметри банків з найвищою якістю обслуговування клієнтів роздрібного бізнесу вираховувались через відгуки відвідувачів сайту «Мінфін». Модератори сайту перевіряють коментарі користувачів і за їхніми підсумками оновлюють Рейтинг народних банків.
Загалом у номінації були представлені 11 банків.
Хто переміг? Перше місце посів monobank | Universal bank. За ним у п’ятірці лідерів розташувалися А-Банк, sportbank, Банк Восток, Альфа-Банк.
«Отримати таку нагороду — дуже приємно. Усі наші продукти й сервіси зроблені виключно для того, щоб клієнти відчули нашу турботу. Наша ідеологія, наше кредо — потурбуватися за клієнта», — каже Андрій Звізло, директор департаменту продуктів роздрібного бізнесу та транзакційного банкінгу, член правління Універсал Банк.
FinAwards-2021: Названо народний банк
«Ми дуже піклуємося про наших клієнтів і намагаємося створити на ринку такі умови, які не може запропонувати жоден інший банк. Додайте до цього народну любов. Це дає високий ступінь довіри клієнтів. Репутація, якість, сервіс, команда — ось запорука успіху», — додає заступниця голови правління Універсал Банку Юлія Акуленко.
FinAwards-2021: Названо народний банк

Довідка Finance.ua:

  • monobank — це український інтернет-банкінг, який для роботи використовує ліцензію Універсал Банку, що входить до групи ТАС. Станом на квітень 2021 емітовано понад 3,5 млн карт, показник щоденно активних користувачів сягає 1,3 млн людей.
  • Створили monobank у 2017 році, а вже наступного року здобув головну нагороду в категорії «Необанк року» премії FinAwards-2018. 2020-го monobank також отримав звання народного банку.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас