Народний банк: кого вибрали українці - FinAwards 2020 (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Народний банк: кого вибрали українці - FinAwards 2020 (фото)

Кредит&Депозит
2786
У п’ятницю, 28 лютого, в столичному TAO Event Hall відбулася церемонія нагородження за особливі досягнення в банківській сфері – FinAwards 2020.
Засновники премії – популярні сайти України про фінанси та інвестиції Finance.ua і Minfin.com.ua. А її організатор – один з провідних конференц-майданчиків країни в сфері фінансів і технологій, компанія BankOnline.
32 банки нашої країни боролися за перші місця в 15 номінаціях. Одну з головних нагород вечора – звання «Народного банку» отримав monobank. До трійки лідерів на цю премію також увійшли Альфа-Банк і ТАСкомбанк.
Як вибирали? На звання «Народного банку» відбирали банки, які піклуються про свою репутацію, надають кращі клієнтські сервіси, мають кваліфікований, ввічливий персонал для роботи з клієнтами. Банки, для яких клієнти – головна цінність.
Параметри банків з найвищою якістю обслуговування клієнтів роздрібного бізнесу вираховувались через відгуки відвідувачів сайту “Мінфін”. Модератори сайту перевіряють коментарі користувачів і за їх підсумками оновлюють Рейтинг народних банків.
Народний банк: кого вибрали українці - FinAwards 2020 (фото)
Зазначимо, що Monobank є лідером рейтингу і вже другий рік поспіль перемагає в номінації на звання «Народного банку».
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас