FinRetail: чим може допомогти вашому бізнесу Укрпошта — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

FinRetail: чим може допомогти вашому бізнесу Укрпошта

Рекламний ринок
355
23 листопада в Києві проходитиме третя конференція FinRetail 2018.
За задумом організаторів (Finance.ua, компанія BankOnline, фінансовий портал Мінфін, асоціація ВАФК) FinRetail – практична конференція. А це означає, що як спікери, так і гості зможуть обмінюватися досвідом і знаннями, обговорити законодавчі ініціативи, нові правила регулювання ринку і технологічні новації.
До речі, серед спікерів такі особистості як: Олег Горохівський, Ігор Смілянський, Андрій Радевич і багато інших. Приїде і багато зарубіжних експертів. Ось повний список і програма конференції.
Finance.ua вирішив розповісти, чим кожен із спікерів може бути корисний нашим читачам. Починали ми з трендів таргетованої реклами і Віктора Локоткова, співзасновника школи LVL80 – Marketing School. Сьогодні розповімо про ще одного спікера FinRetail – Ігоря Смілянського.
FinRetail: чим може допомогти вашому бізнесу Укрпошта
Хто він? У квітні 2016 призначений генеральним директором Укрпошти. Має три освіти – бухгалтерську, юридичну і бізнес. А також комбінацію міжнародного досвіду та досвіду роботи в Україні.
Чим готовий поділитися на FinRetail? Ігор розповість про можливості фінансової інклюзії та можливості для бізнесу за межами великих міст. А це 17 млн ​​споживачів. Підкаже як тим, хто хоче продавати по всій країні, налаштувати логістику. Приходьте і дізнавайтеся більше.

Квиток для вас 🎟️

Дізнатися програму всієї конференції і зареєструватися можна також за посиланням.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас