Найважливіші цифри і цитати понеділка, 19 червня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати понеділка, 19 червня

532
Найважливіші цифри і цитати понеділка, 19 червня
  • Українці втратили 1,44 мільйона через “Урядовий кур’єр” – ЗМІ.
  • Країни БРІКС створюють спільний фонд суверенних облігацій на $10 млрд.
  • У Раді вимагають відправити 500 млн Януковича на “стіну Яценюка”.
У Росії припускають падіння цін на нафту до 25 доларів
  • Понад 21 тис. українців в’їхали в країни ЄС по безвізу.
У КМДА пояснили причини 2-кратного підвищення квартплати
“Два роки (ЖЕКи ред.) нас просили скоректувати… Ми відмовляли, тому що є межі платоспроможності людей. Зараз ситуація більш-менш стабілізувалася, і ми змушені йти на такий крок, тому що зобов’язані зберегти працездатність підприємств і їхніх працівників, яких вже і так бракує”, – заявив заступник голови Київської міськдержадміністрації (КМДА) Петро Пантелєєв.
НБУ хоче знизити в Україні карткові комісії
«Чи має (обмеження) встановлюватися законодавчо чи ні? Якщо не виходить домовитися, то, напевно, ці рівні повинні бути встановлені. Щоб це було доступно, і ми рухалися в правильному напрямку», – сказала Катерина Рожкова.
Гройсман оцінив втрати від блокади НКТ в 1% ВВП
“Від тієї блокади, яка сталася, Україна втратила 1% ВВП – це сотні мільйонів гривень, мільярди гривень, які могли піти на заробітні плати, на ще більше зміцнення національної валюти…”, – сказав прем’єр на селекторній нараді з підготовки до зими в Києві в понеділок.
Російський ВТБ скорочується в Європі, Сбербанк готується – ЗМІ
ВТБ остаточно вирішив об’єднати свої банки в країнах Євросоюзу і чекає на відповідне схвалення від Європейського центрального банку (ЄЦБ). Це допоможе групі оптимізувати в Європі бізнес-процеси, в тому числі за рахунок скорочення майже на третину штату дочірніх банків. Слідом за ВТБ оптимізацію європейських “дочок” може здійснити Сбербанк”, – йдеться в повідомленні.
Ярославський допускає купівлю іншого українського банку в разі зриву угоди з ПІБом
“Я неодмінно буду розширювати присутність в фінансовому сегменті. Якщо не вийде з Промінвестбанком, буду розглядати інші банківські установи. Я придбав кілька серйозних промислових активів, і мені потрібен банк як фінансовий інструмент управління ними”, – сказав він в інтерв’ю.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас