Найважливіші цифри і цитати середи, 29 березня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати середи, 29 березня

422
Найважливіші цифри і цитати середи, 29 березня:
  • У лютому реальна зарплата в Україні зросла на 18%
Покупець змінить бренд української структури “Сбербанку”
“Напевно, він буде носити ім’я Norvik Banka, тому що він буде дочірнім по відношенню до європейського Norvik Banka”, – сказав Гусельников.
У Кличка кажуть, що китайці зацікавлені будувати метро на Троєщину
“Проект будівництва четвертої гілки метро досить складний, оскільки вона повинна проходити наземно і підземно та включати в себе три пересадочних вузли. Цей проект вимагає великих капіталовкладень. Тому для нас важливо, що така відома і потужна компанія зацікавилася цим проектом і виявила бажання і можливість його співфінансування”, – сказав чиновник.
Кабмін затвердив концепцію реформування і розвитку ДФС: що змінять
“Митні пункти на місцях залишаться, але вони будуть підпорядковуватися безпосередньо центральній митниці”, – підкреслив міністр.
Колишній топ-менеджер Приватбанку пропонує допомогу в е-декларуванні
«Якийсь сюр з цими е-деклараціями. На створення системи, яка не працює, виділили 27 мільйонів гривень. Уряд оголосив, що готовий витратити на неї до 100 мільйонів гривень», – написав колишній директор з інформаційних технологій Приватбанку Дмитро Дубілет.
В “Газпромі” повідомили, коли почнуть прокладати морську частину “Турецького потоку”
“Проект” Турецький потік “перебуває в активній фазі будівництва, суворо відповідно до графіка. Тривають гідрографічні дослідження в турецьких водах. Завершується робота над оцінкою впливу на навколишнє середовище щоодо заключної ділянки маршруту “Турецького потоку”. У другій половині поточного року ми приступимо до морського прокладання газопроводу і плануємо завершити будівництво двох ниток “Турецького потоку” до кінця 2019 року”, – сказав Міллер.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас