Добірка віддалених вакансій травня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Добірка віддалених вакансій травня

Особисті фінанси
436
Добірка віддалених вакансій травня
Добірка віддалених вакансій травня
Дотримуватися балансу між роботою та особистим життям набагато простіше, коли є можливість працювати віддалено. Аналітики порталу budni.robota.ua створили добірку віддалених вакансій травня, у яку увійшли прогресивні компанії.

PPC Specialist (Google&Facebook ads) у Kyivstar Tech

Команда Growth Kyivstar. Tech у пошуку фахівця. Ключові завдання на посаді - розробка стратегії каналів платного трафіку, запуск, аналіз та оптимізація ефективних кампаній для мобільних додатків компанії.
Роботодавець дає можливість працювати будь-де (обіцяє облаштувати робоче місце). А також анонсує: ремоут-онбординг; перформанс-бонуси; навчання, страхування здоров’я та життя; wellbeing-програму та корпоративного психолога; компенсацію витрат на мобільний зв’язок.

Інтернет-маркетолог в «Українська Телекомунікаційна Група»

Серед обов’язків майбутнього працівника: просування послуг компанії в інтернеті; продумування та запуск рекламних кампаній; пошук нових каналів просування; створення стратегій; формування бюджету на рекламну кампанію; аналітика роботи сайтів, додатків, рекламних кампаній; надання звітності.

Scriptwriter for a comedic YouTube channel у Legit (Genesis)

Компанія шукає сценариста для комедійного YouTube-каналу для молодої американської аудиторії. Серед завдань: написання гумористичних сценаріїв про життя та пошук нових тем та підходів для відео.
Портрет ідеального кандидата: досвід написання гумористичних сценаріїв, постів у блогах чи креативного контенту; розуміння трендів та мемів покоління Z; володіння англійською мовою на високому рівні.

Молодший аудитор бізнесу (А1) у KPMG

Міжнародна мережа незалежних фірм, що надають аудиторські, податкові та консультаційні послуги, запрошує в команду.
Що буде робити майбутній працівник: допомагати старшим колегам у проведенні аудиторських перевірок; спілкуватися з клієнтами з метою отримання інформації щодо бізнес-процесів, методів та ефективності контролю; пропонувати варіанти вдосконалення бізнес-процесів та методів управління; проводити інвентаризації для спостереження за методами розрахунку запасів; надсилати запити клієнтам для підтвердження наявності торгової дебіторської заборгованості.

Таргетолог у Soulmate studio

В обов’язки майбутнього працівника входитиме: налаштування рекламних кампаній для проєктів агенції (наприклад: бренди одягу, товари, послуги, салони краси); підготовка креативів для рекламних оголошень; робота з чітким планом задач на день; аналіз зробленої роботи та висновки; звітність в чатах перед клієнтами та внутрішні звіти 1 раз на тиждень.

Контент-менеджер з проєктування структур та змін на сайті у Rozetka

Інтернет-магазин оголошує про відкриття вакансії.
Чим буде займатися майбутній працівник: шукати та редагувати помилки та дублі у фільтрах; працювати зі структурами категорій; готувати вимоги до роботи з фільтрами; створювати гайди/класифікатори/інструкції.

Senior Financial Controller у Boosta

Міжнародна ІТ-компанія запрошує стати частиною фінансового відділу.
Побажання до кандидатів: вища освіта у сфері бухгалтерського обліку та аудиту, фінансів, економіки або суміжних сферах; досвід роботи на аналогічній посаді в IT — від 3-х років; досвід та компетентність у бюджетуванні, складанні фінансової звітності та аналізі фінансових показників; впевнений користувач MC Office (Excel, Google Sheet); знання та досвід роботи з бухгалтерським програмним забезпеченням/ERP-системами (1C, BAS, QuickBooks, Xero, SAP, Oracle тощо); знання англійської - рівень Intermediate/ Upper-Intermediate.

Довідка Finance.ua:

  • за даними Freelancehunt, серед українських фрилансерів зростає попит на послуги мобільного банку monobank, натомість популярність державного ПриватБанку падає;
  • останнім часом кількість спеціалістів, які бажають працювати онлайн, значно зросла. За даними опитування Work.ua, понад 75% фахівців віддають перевагу компаніям, що готові пропонувати віддалений чи гібридний формат роботи;
  • у більшості європейських країн діють пільгові умови з працевлаштування українців, адже таким чином вони розв’язують проблеми з кадровим голодом на своїй території. Тому знайти роботу в Європі без знання мови та документів про освіту зовсім не складно.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати 👛

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас