Євросоюз продовжив на рік санкції за анексію Криму росією — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Євросоюз продовжив на рік санкції за анексію Криму росією

Світ
143
Євросоюз продовжив на рік санкції за анексію Криму росією
Євросоюз продовжив на рік санкції за анексію Криму росією
Рада ЄС у понеділок, 17 червня, прийняла рішення продовжити до 23 червня наступного року санкції, запроваджені Євросоюзом у відповідь на незаконну анексію українського Криму та міста Севастополь росією.
Про це повідомила пресслужба Ради ЄС.
Обмежувальні заходи, які наразі діють, були вперше запроваджені у червні 2014 року і включають заборону на імпорт до ЄС товарів, що походять з незаконно анексованого Криму або Севастополя, а також на інфраструктурні або фінансові інвестиції та туристичні послуги з незаконно анексованого Криму або Севастополя.

Читайте також: Санкції для Мосбіржі: рубль у вільному падінні та повернення у 90-ті?

Крім того, експорт певних товарів і технологій кримським компаніям або для використання в незаконно анексованому Криму в транспортному, телекомунікаційному та енергетичному секторах, а також для пошуку, розвідки та видобутку нафти, газу та мінеральних ресурсів, також підлягає обмеженням з боку ЄС.
Нагадаємо, Сполучені Штати посилили санкційний режим проти росії. Вашингтон розширив список російських осіб, компаній, банків та секторів економіки, співпраця з якими може стати підставою для введення вторинних санкцій, та повністю заборонив надавати низку IT-послуг та консультацій будь-якій людині в росії.

Борітеся — поборемо! Слава Україні!

За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас