ЄБРР надасть «Новій пошті» €70 млн кредиту на розширення послуг доставки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄБРР надасть «Новій пошті» €70 млн кредиту на розширення послуг доставки

Фондовий ринок
140
ЄБРР надасть «Новій пошті» €70 млн кредиту на розширення послуг доставки
ЄБРР надасть «Новій пошті» €70 млн кредиту на розширення послуг доставки
Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) позичає €70 млн поштовому оператору «Нова пошта» на фінансування його інвестиційної програми у 2024 році.
Про це повідомляє пресслужба фінустанови.
«Нова пошта» є основним гравцем на ринку експрес-доставки в Україні. Компанія щороку доставляє мільйони відправлень і розширює мережу відділень.
За словами керуючого директора ЄБРР в Україні та Молдові Арвіда Тюркнера, кредит сприятиме реалізації довгострокової стратегії розвитку компанії, яка передбачає трансформацію моделі обслуговування клієнтів, а також допоможе забезпечити безпеку працівників і клієнтів під час війни.
Фінансування ЄБРР може бути надане в гривні або євро і супроводжується гарантією покриття першої втрати, яка охоплює 10% від суми кредиту ЄБРР і надається у рамках Програми інвестицій в муніципальну інфраструктуру та промислову стійкість України (UIF MIIR).
Фінансовий директор «Нова Груп» Петро Фоков зазначив, що кошти залучаються на вигідних умовах і в обсязі, який більшість українських банків не змогла б запропонувати.
Компанія планує забезпечити подальше зростання у сегменті кур’єрської та експрес-доставки, а також доставки посилок шляхом збільшення на чверть своєї мережі поштоматів і переведення її у режим 24/7, оновлення сотень поштових відділень і терміналів, розвитку мережі відділень та будівництва понад 600 «капсул безпеки» та укриттів на своїх об’єктах по всій країні.
За матеріалами:
Forbes.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас