В Google визнали, що інтерес до криптовалют в Україні зростає — нещодавно був пік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Google визнали, що інтерес до криптовалют в Україні зростає — нещодавно був пік

Криптовалюта
465
В Google визнали, що інтерес до криптовалют в Україні зростає — нещодавно був пік
В Google визнали, що інтерес до криптовалют в Україні зростає — нещодавно був пік
За даними Google Trends, зацікавлення криптовалютами в Україні досягло свого піку. Кількість пошукових запитів українців, пов’язаних з цифровими активами, рекордно зросла.
Серед регіонів, які найбільше цікавляться криптовалютами: Запоріжжя, Херсон, Київ, Одеса, Харків. Стрибок інтересу до цифрових активів відбувся наприкінці січня — на початку лютого 2023 року. У цей період тренд досягнув максимуму динаміки популярності - 87 зі 100.
Щодо ситуації наразі, показник зацікавленості криптовалютами в Україні становить 75 зі 100. Криптоінвесторів в Україні стає дедалі більше. Попри дуже непрості часи для всіх громадян, українці залишаються оптимістично налаштованими щодо своїх інвестицій у крипту: вірять, що Bitcoin піде вгору, а після фіксації прибутку не планують покидати крипторинок назавжди.
За час повномасштабного вторгнення і військової агресії росії проти України суспільство оцінило найбільшу перевагу криптовалютних переказів — їх можна робити у будь-який час та у будь-яку точку планети. Лише за перші три місяці війни Україна отримала $125 млн допомоги у криптовалюті, вона не припиняє надходити й досі.
Минулого року Україна посіла третє місце у рейтингу прийняття криптовалюти населенням. За даними дослідницької компанії Tripple A, відсоток українців, які володіють цифровими активами, за рік зріс на понад 2%. Таким чином, на початок 2022-го криптовалюта була у 15,72% населенн, я або у 6 млн громадян.

Курс криптовалют до долара 💸

За матеріалами:
noworries
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас