«Укрзалізниця» змінює розклад поїздів з Києва до Перемишля — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Укрзалізниця» змінює розклад поїздів з Києва до Перемишля

Особисті фінанси
326
«Укрзалізниця» змінює розклад поїздів з Києва до Перемишля
«Укрзалізниця» змінює розклад поїздів з Києва до Перемишля
АТ «Укрзалізниця» з 10 серпня вносить зміни у розклад руху двох поїздів Інтерсіті+, які прямують з Києва до польського Перемишля.
Про це повідомляє пресслужба компанії.
«Для зменшення ризику затримок при проходженні кордону вносимо коригування у розклад руху двох поїздів Інтерсіті+ Київ — Перемишль», — сказано в повідомленні.
Починаючи з 10 серпня:
  • поїзд № 715 Київ — Перемишль відправлятиметься з Києва об 11:26 замість 11:59.
  • поїзд № 705 Київ — Перемишль відправлятиметься о 19:19 замість 20:05.
Час прибуття обох поїздів до Перемишля не зміниться, а додатковий час буде використаний для збільшення зупинки на станції Львів для проведення прикордонного-митного контролю.
Деталі про стиковки поїздів у Перемишлі зібрані на порталі, а через інтенсивність руху на пересадку Укрзалізниця радить закладати не менше 2−2,5 год.
Нагадаємо, з 1 серпня 2024 року продаж квитків на рейсах № 19/20 Київ — Хелм — Київ, № 23/24 Київ — Хелм — Київ, № 51/52 Київ — Перемишль — Київ, № 89/90 Київ — Перемишль — Київ, № 73/74 Харків — Перемишль — Харків будуть використовувати з верифікацією через Дія. Підпис у застосунку та на новому сайті Укрзалізниці з продажу квитків.
Щоб українці могли в піковий сезон придбати потрібний квиток, в «Укрзалізниці» дали кілька порад. Перш за все, радять завантажити офіційний застосунок компанії, планувати свою подорож заздалегідь та за необхідності скористатися сервісом моніторингу, щоб система сама придбала квиток, одразу як він з’явиться в продажу.
До речі, Finance.ua пропонує оформити туристичне страхування онлайн за вигідними цінами. Дія поліса поширюється на весь світ.

Оформити туристичне страхування на Finance.ua

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас