Українська авіакомпанія розширила географію польотів із Польщі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українська авіакомпанія розширила географію польотів із Польщі

Світ
504
Українська авіакомпанія розширила географію польотів із Польщі
Українська авіакомпанія розширила географію польотів із Польщі
Українська авіакомпанія Skyline Express Airlines, яка до березня 2023 року мала назву Azur Air Ukraine, почала виконувати рейси із аеропорту Варшава-Радом. Це вже п’ятий польський аеропорт, де працює перевізник.
Авіакомпанія також виконує рейси з варшавського аеропорту ім. Шопена, Катовіце, Познані та Жешува, повідомляє РБК-Україна з посиланням на cfts.org.ua.
Український авіаперевізник 30 жовтня виконав перший рейс із аеропорту Радом, який розташований за 90 км від Варшави, до курорту Шарм-ель-Шейх у Єгипті, повідомив керівник управління безпеки Skyline Express Airlines Василь Гузь.
Тепер авіаперевізник здійснює рейси із двох варшавських аеропортів — ім. Шопена та Радом, а також з Катовіце, Познані, Жешува.
Як пише РБК, до березня 2023 авіакомпанія мала назву Azur Air Ukraine. Пізніше навесні українська авіакомпанія почала роботу в Польщі, виконуючи рейси на Boeing 757−300. Цей авіалайнер належить турецькій авіакомпанії Mavi Gök Aviation, материнською компанією якої є Anex Tourism Group.
До речі, Finance.ua пропонує оформити туристичне (медичне) страхування онлайн за вигідними цінами. Дія поліса поширюється на весь світ.

⚡ Оформити туристичне страхування на Finance.ua

За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас