Україна продовжить поступову валютну лібералізацію — Меморандум з МВФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна продовжить поступову валютну лібералізацію — Меморандум з МВФ

Валюта
263
Україна продовжить поступову валютну лібералізацію — Меморандум з МВФ
Україна продовжить поступову валютну лібералізацію — Меморандум з МВФ
Оновлений меморандум з Міжнародним валютним фондом передбачає подальшу валютну лібералізацію.
Про це йдеться у звіті Міжнародного валютного фонду.
«Ми й надалі будемо пильними, продовжуючи виконання дорожньої карти лібералізації валютної політики у рамках нашої Стратегії для збереження макроекономічної стабільності. Щоб забезпечити ефективність наших зусиль щодо лібералізації, ми продовжуватимемо уважно стежити за ситуацією, у тому числі за допомогою даних на рівні банків», — йдеться у ньому.
Зазначається, що нещодавно Україна пом’якшила валютні обмеження дозволивши, зокрема, репатріацію дивідендів та погашення зовнішніх позик.
Наголошується, що ці реформи спрямовані на покращення інвестиційного середовища та сприяння залучення капіталу в Україну враховуючи оцінки макроекономічних умов та перспектив.
Finance.ua запустив безкоштовну валютну розсилку для тих, хто слідкує за валютним ринком, та хоче розуміти й аналізувати пов’язані з валютним курсом події. Отримуйте щопонеділка найважливіші оновлення за тиждень у світі валют, ексклюзивні фінансові поради та прогнози по курсах на прийдешній тиждень безпосередньо на вашу поштову скриньку!
За матеріалами:
Главком
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас