У США почали безкоштовно роздавати Apple AirTag — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США почали безкоштовно роздавати Apple AirTag

Технології&Авто
1030
У США почали безкоштовно роздавати Apple AirTag
У США почали безкоштовно роздавати Apple AirTag
У Вашингтоні через кількість автокрадіжок почали безкоштовно роздавати Apple AirTag.
Мер округу Колумбія Мюріел Боузер повідомила, що жителі найпроблемніших районів міста зможуть безоплатно отримати електронні геотрекери Apple AirTag для боротьби з цією проблемою. У роздріб в США ці мітки коштують близько $29.
Протягом кількох місяців у місті буде проведено заходи, на яких жителі отримають пристрої. Представники міського департаменту поліції під'єднають мітки до автомобілів і зареєструють їх в iPhone.
У разі викрадення автомобіля власник зможе звернутися в поліцію з даними з програми Apple FindMy, завдяки чому пошук кратно прискориться.
«Ми озброюємо жителів технологіями, які дадуть змогу боротися з цими злочинами, повертати транспортні засоби та притягати людей до відповідальності. Ми будемо продовжувати використовувати всі інструменти, які у нас є, і додавати нові інструменти, щоб забезпечити безпеку нашого міста», — заявила мер.
Хочете захистити себе від «оленів» на дорогах? Придбайте страхування КАСКО на Finance.ua! На відміну від автоцивілки, КАСКО захищає не постраждалого за вашої провини у ДТП, а саме вас та ваш автомобіль. Переходьте за посиланням, дізнавайтеся деталі, а ми допоможемо вам оформити страхування всього за кілька хвилин.

КАСКО дешевше, ніж у страховій

За матеріалами:
noworries
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас