У Києві оновили мапу укриттів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві оновили мапу укриттів

Казна та Політика
523
У Києві оновили мапу укриттів
У Києві оновили мапу укриттів
У столиці оновили мапу укриттів.
Про це повідомляє Департамент муніципальної безпеки КМДА.
Фахівці Департаменту муніципальної безпеки спільно з КП ГІОЦ щотижня актуалізують інформацію на зазначених ресурсах. Водночас, за інформацією Департаменту, мапа укриттів на базі платформи Google Maps, яка була створена у 2022 році, з 17 серпня 2023 року не оновлюватиметься.
Щоб подивитися мапу в застосунку, необхідно натиснути «Більше сервісів» та в розділі «Безпека» вибрати відповідний пункт.
Нагадаємо, що Київ Цифровий передбачає доступ до мапи укриттів навіть офлайн — за відсутності інтернету. Щоб користуватися сервісом поза мережею, достатньо один раз зайти в застосунок, коли є інтернет. Мапа автоматично завантажиться у фоновому режимі. У налаштуваннях профілю в розділі «Мапи» користувачі можуть переглянути, який обсяг на пристрої займають мапи та видалити їх за потреби.
Окрім того, у застосунку можна залишити відгук про укриття — повідомити, якщо в укритті неналежні умови або ж воно виявилось зачиненим. Щоб скористатися формою зворотного зв’язку, натискайте в інформаційній картці «Повідомити про стан укриття». Відповідальний Департамент одразу отримає цю інформацію і зможе виправити ситуацію.
Завантажити Київ Цифровий можна на смартфонах з IOS та Android.

Бомбосховище «під ключ»: скільки це коштуватиме та які існують варіанти 🧐

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас