Sportbank запустив електронні чеки у застосунку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Sportbank запустив електронні чеки у застосунку

Фінтех і Картки
165
Sportbank інтегрував у мобільний застосунок електронні чеки. До проєкту цифрових чеків першими залучені: мережі супермаркетів Varus та магазинів електроніки та побутової техніки Фокстрот. Тепер клієнти sportbank, які купують у Varus та Фокстрот, отримують цифрові чеки у себе в телефоні.
Цей проєкт підтримує концепцію sportbank — «усі необхідні фінансові послуги в смартфоні». Клієнти sportbank та партнерів можуть знайти всю необхідну інформацію про покупки та знижки у власному застосунку sportbank. Електронний чек зберігається в застосунку, тому інформацію можна переглянути у будь-який зручний час.
Як переглянути електронний чек?
  1. Відкрити застосунок sportbank.
  2. Обрати покупку в розділі «Історії операцій».
  3. Натиснути «Список покупок» та свайпнути вверх.
«Ми працюємо над створенням сервісу, який буде зручним для клієнта та покриє всі його потреби у банківських продуктах. Цей продукт дозволить отримувати необхідну інформацію прямо з мобільного застосунку, онлайн та без друкованих чеків. До того ж слідкувати за своїм бюджетом та витратами буде ще зручніше. Не варто забувати, що електронні чеки — це турбота про екологію, адже дозволяє відмовитися від використання паперу», — додає СЕО sportbank Михайло Стрижко.
Реалізація цифрових чеків з Varus та Фокстрот — лише початок співпраці sportbank з компанією Deeployalty та Checkbox. В майбутньому планується залучення інших компаній-партнерів та розширення сервісів, що надаються в рамках партнерського проєкту.
Довідка
sportbank — вигідний онлайн-банк. Зручний мобільний застосунок із понад 1 000 000 завантажень у сторах. Весь необхідний банківський функціонал в одному застосунку — онлайн та без відділень. Наразі у мобільному банкінгу sportbank понад 550 000 активних користувачів.
Varus — національна мережа супермаркетів, що представлена на ринку продуктового ритейлу України компанією «Омега». Перший магазин мережі відкрився у 2003 році у Дніпрі, наразі загальна кількість — 102 супермаркети у різних містах України.
Мережа Varus працює в кількох форматах: класичні супермаркети, магазини to go і сервіс усвідомлених покупок varus.ua.
Фокстрот — один з найбільших в Україні омніканальних ритейлерів за кількістю магазинів і обсягами продажів електроніки та побутової техніки. Налічує 115 фізичних магазинів у 65 містах країни, популярний інтернет-магазин Foxtrot.ua, а також однойменний мобільний застосунок.
Проєкт реалізовано за підтримки технічного інтегратора Deeployalty.
За матеріалами:
sportbank
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас