Резерв+ отримав нову функцію пошуку вакансій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Резерв+ отримав нову функцію пошуку вакансій

Особисті фінанси
231
Резерв+ отримав нову функцію пошуку вакансій
Резерв+ отримав нову функцію пошуку вакансій
Як повідомили в Міноборони, у застосунку Резерв+ став доступний сервіс рекрутингу, який дозволяє українцям знайти для себе оптимальну вакансію у війську серед тисяч різних варіантів.
Про це йдеться в повідомленні міністерства.
Завдяки співпраці з Lobby X, сервіс пропонує найбільший перелік відкритих посад у Силах оборони — понад 4 000, який щодня зростає.
«Резерв+ стає екосистемою сервісів для військовозобов’язаного. Яка допомагає йому розв’язувати питання у кілька кліків. Дає можливість знайти собі бригаду, у яку можна потрапити напряму, й посаду, на якій можна ефективно застосовувати свої знання та вміння. Це перша версія сервісу, поступово ми поліпшуватимемо його. Тому будемо раді почути фідбек користувачів»,
зазначила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко.

Що це дає

Резерв+ допомагає користувачам обрати посади, що найкраще відповідають їхньому досвіду та вподобанням. Для пошуку вакансії необхідно пройти короткий тест, вказавши, наприклад, наявність військової освіти чи сферу, в якій людина розбирається найкраще.
«На основі цієї інформації та обраних навичок система за принципом „зі своїми знаннями — на своєму місці“ індивідуально підбере варіанти, що підійдуть найкраще», — додала Черногоренко.
Застосунок містить детальний опис вакансій, включаючи інформацію про бригади, їх командування, досягнення та згадки у ЗМІ.
Інтуїтивний інтерфейс дозволяє швидко ухвалювати рішення: натиснути «плюс», щоб зберегти пропозицію для подальшого ознайомлення, або «мінус» для її відхилення.
Оновлена версія Резерв+ із сервісом рекрутингу вже доступна для завантаження в App Store та Play Market.
Раніше заступниця міністра оборони з цифровізації Катерина Черногоренко сказала, що плани запустити автоматичне оформлення відтермінувань від мобілізації через «Резерв+» цієї осені для перших трьох категорій, які мають на них право: студентів, багатодітних батьків та людей з інвалідністю, однак точні терміни їхнього запуску не називає.

Довідка Finance.ua:

Доступні три нові опції в Резерв+:
  • бронювання відображається як окремий вид відстрочки (згідно з чинними законами);
  • додана функція оновлення бази неактивних електронних військово-облікових документів при скануванні QR кодів;
  • додана можливість перевірити дійсність повістки через QR-код.
Нагадаємо, застосунок «Резерв+» запустили у квітні 2024 року. Цей додаток став електронним кабінетом для призовників, військовозобов’язаних і резервістів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас