ПриватБанк запустив новий сервіс грошових переказів з-за кордону — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк запустив новий сервіс грошових переказів з-за кордону

Особисті фінанси
1386
ПриватБанк запустив новий сервіс грошових переказів з-за кордону
ПриватБанк запустив новий сервіс грошових переказів з-за кордону
ПриватБанк та Zen.com запускають швидкий сервіс грошових переказів до України.
Про це повідомляє пресслужба банку.
«Новим партнером системи міжнародних грошових переказів PrivatMoney став європейський фінансовий сервіс Zen.com, що дає можливість українцям отримувати перекази з-за кордону за доступними тарифами», — повідомив член правління ПриватБанку з питань роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко.
Зробити грошовий переказ до України можна безпосередньо в мобільному додатку компанії, при цьому для українців, які перебувають за кордоном, діють особливі умови користування сервісом.
«Ми прагнемо змінити спосіб, яким люди взаємодіють зі своїми фінансами, забезпечуючи швидкі та зручні рішення. Наша місія полягає в тому, щоб зробити фінансові послуги доступнішими та простішими для всіх, незалежно від місця проживання, — говорить комерційний директор Zen.com Міхал Богуславський. — Ми пишаємося тим, що зможемо поєднати наші інноваційні продукти з досвідом та експертизою ПриватБанку.»
До речі, портал Finance.ua давно аналізує пропозиції щодо карток в Україні. Щоб допомогти вам з вибором картки онлайн, у нас на сайті працює спеціальний сервіс. З його допомогою можна швидко і комфортно вибрати необхідний саме вам «пластик».

Подивитися варіанти 💳

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас