OpenAI тестує прототип пошуковика SearchGPT на основі штучного інтелекту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

OpenAI тестує прототип пошуковика SearchGPT на основі штучного інтелекту

Технології&Авто
436
OpenAI тестує прототип пошуковика SearchGPT на основі штучного інтелекту
OpenAI тестує прототип пошуковика SearchGPT на основі штучного інтелекту
Американська компанія Open AI тестує пошуковик SearchGPT, який поєднуватиме моделі штучного інтелекту та інформацію з інтернету. Його планують інтегрувати з ChatGPT.
Про це йдеться на сайті компанії.
«Ми тестуємо SearchGPT, прототип нових функцій пошуку, створених для поєднання потужності наших моделей ШІ з інформацією з інтернету, щоб надавати вам швидкі та своєчасні відповіді з чітких і релевантних джерел. Ми запускаємо для невеликої групи користувачів і видавців, щоб отримати відгуки», — повідомила OpenAI.
У компанії зауважили, що хоча цей прототип є тимчасовим, в майбутньому планують інтегрувати найкращі з цих функцій безпосередньо в ChatGPT.
«Щоб отримати відповіді в інтернеті, потрібно багато зусиль, часто вимагаючи кількох спроб, щоб отримати відповідні результати. Ми віримо, що завдяки розширенню розмовних можливостей наших моделей за допомогою інформації в Інтернеті в режимі реального часу пошук того, що ви шукаєте, може бути швидшим і легшим», — йдеться у повідомленні.
SearchGPT швидко й безпосередньо відповість на ваші запитання, надаючи актуальну інформацію з Інтернету, надаючи чіткі посилання на відповідні джерела, запевнили в OpenAI, додавши, що користувачі зможуть ставити додаткові запитання, як у розмові з особою, створюючи спільний контекст для кожного запиту.
«Пошук штучного інтелекту стане одним із ключових способів навігації в інтернеті, і сьогодні надзвичайно важливо, щоб ця технологія була побудована таким чином, щоб цінувати, поважати та захищати журналістику та видавців. Ми з нетерпінням чекаємо на співпрацю з OpenAI у цьому процесі та створимо новий спосіб для читачів відкрити для себе Атлантику», — наголосив генеральний директор The Atlantic Ніколас Томпсон.
SearchGPT розроблено, щоб допомогти користувачам зв’язатися з видавцями, чітко цитуючи їх і посилаючись на них під час пошуку.
Відповіді мають чітке, вбудоване, назване джерело та посилання, щоб користувачі знали, звідки надходить інформація, і могли швидко отримати ще більше результатів на бічній панелі з посиланнями на джерела, підкреслили в OpenAI.

Як ШІ може допомогти вашій компанії у спілкуванні з клієнтами

За матеріалами:
Espreso.tv
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас