"Укрпошта" починає випуск нового виду знаків поштової оплати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрпошта" починає випуск нового виду знаків поштової оплати

269
Українське державне підприємство поштового зв'язку "Укрпошта" з 1 березня починає випуск нового виду знаків поштової оплати - персоніфікованої марки "Власна марка".
Як повідомила прес-служба "Укрпошти", послуга полягає в нанесенні друкованим способом обраного замовником зображення на купон (додаткова частина деяких поштових марок, відділена від основного малюнка перфорацією) до художньої поштової марки певної тематики.
Фізичні і юридичні особини можуть замовити зображення особистого фото, портретів рідних або близьких, державних діячів, провідних особистостей, товарному знаку або логотипу юридичної особини та т.п. при наявності відповідних дозволів на друкування і законодавчо встановлених документів.
Номінал поштової марки тематичної "Власна марка" відповідає тарифу на пересилання простого аркуша масою до 20 м у межах України.
Перші персоніфіковані марки випустила у 1999 році Австралія. У цей час така послуга надається у Франції, Бельгії, Нідерландах, Австрії, Канаді, а також поштовою адміністрацією ООН.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас