Ахметов: Всю суму трансферу Тимощука Санкт-Петербургський "Зеніт" виплатить грошима — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ахметов: Всю суму трансферу Тимощука Санкт-Петербургський "Зеніт" виплатить грошима

221
Президент футбольного клубу "Шахтар" (Донецьк) Рінат Ахметов заявляє, що вся сума трансферу півзахисника чемпіона України - команди "Шахтар"- Анатолія Тимощука в Санкт-Петербургський клуб "Зеніт" буде виплачена грошима.
"Це смішно! Яким газом?! Футбольний клуб "Шахтар" не займається купівлею-продажем газу. Всю трансферну суму - 20 млн дол. - наші партнери виплачують грошима", - сказав Ахметов, коментуючи чутки про можливу виплату частини трансферу газом.
Він відзначив, що в питанні переходу Тимощука в російську команду були враховані інтереси всіх сторін. "Зеніт" підтвердив свої чемпіонські амбіції, запросивши футболіста, якому ці амбіції відомі давно. Тимощук отримав особовий контракт, вартий його професійного рівня. Виграв й "Шахтар". Ми довели на трансферному ринку, що є клубом європейського рівня, оскільки не тільки дорого купуємо гравців, але й дорого продаємо", - сказав Ахметов.
Президент ФК "Шахтар" висловив подяку колишньому капітанові клубу Тимощуку за внесок у розвиток команди. "Анатолій вніс величезний вклад у розвиток клубу, залишив тут часточку серця. Не сумніваюся, що "Шахтар" назавжди залишиться з ним, так само, як він в історії нашої команди", - відзначив він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас