Вакцинованим пенсіонерам повідомили, коли почнеться запис на отримання смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вакцинованим пенсіонерам повідомили, коли почнеться запис на отримання смартфонів

Казна та Політика
2503
Запис на отримання смартфонів для вакцинованих українців віком від 60 років розпочнеться у квітні 2022 року.
Про це повідомив віце-прем’єр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.
“У квітні розпочнеться запис тих, хто хоче отримати смартфон. Коли розпочнеться другий етап, отримання смартфонів, залежить від виготовлення самих пристроїв. Ми окремо це анонсуватимемо. Але ми плануємо більшу частину цього проекту реалізувати вже цього року”, – сказав він.
Нагадаємо, 9 лютого 2022 року у Києві відбувся Diia Summit, де презентували нові держпослуги. Президент Володимир Зеленський також заявив, що навесні українці віком від 60 років отримають від держави безкоштовний смартфон і пільговий тариф.
«Два роки тому ми запустили курси цифрової грамотності для людей похилого віку, а навесні запускаємо нову велику державну програму — всі охочі вакциновані українці віком від 60 років отримують безкоштовний якісний сучасний смартфон і пільговий тариф. Переваги цифрової держави мають бути доступними всім, незалежно від віку… Держава у смартфоні – для всіх», — сказав він.

Довідка Finance.ua:

  • міністр цифрової трансформації Михайло Федоров презентував нові держпослуги, які можна отримати через смартфон. Серед них – зміна місця реєстрації, шеринг техпаспорта, також можна в автоматичному режимі зареєструвати будівництво;
  • в Україні запрацював спеціальний правовий режим для ІТ-галузі Дія.City
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас