Маск представив новий електровелосипед Tesla - Model B (фото, відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Маск представив новий електровелосипед Tesla - Model B (фото, відео)

Технології&Авто
15442
Finance.ua дізнався подробиці від complexob7 про новий електровелосипед Tesla – Model.
Моторизований велосипед з вбудованим електродвигуном для приведення в рух відомий як електричний велосипед. У світі є безліч різних типів електровелосипедів, але зазвичай вони діляться на дві категорії: ті, які допомагають водієві крутити педалі, і ті, у яких є можливості дросельної заслінки і мопеда.
Маск представив новий електровелосипед Tesla - Model B (фото, відео)
Електромотоцикли, з іншого боку, являють собою версії повнорозмірних мотоциклів з електричним приводом. Це спонукає до роздільного регулювання і законотворчості для них. На додаток до електродвигунів і певного типу управління в електронних велосипедах використовуються акумуляторні батареї.
Вартість експлуатації електронного велосипеда невелика з точки зору енергії, але заміна батареї може бути дорогою.
Строк служби акумуляторної батареї залежить від того, як вона використовується. Неглибокі цикли розрядки/зарядки продовжать строк служби батареї.
Інтернет гудів чутками про новий дизайн електровелосипеда Tesla, який повинен дебютувати в кінці 2020 року, з футуристичним силуетом, електронним рульовим управлінням, технологією автопілота і новою системою підвіски. Перш за все, це скоріше мопед, ніж електровелосипед (у нього немає педалей).
Друга причина в тому, що це не від Тесли. Кендалл Тернер, дизайнер, не пов’язаний з фірмою; він просто використовував його назву та емблему для супроводу макетів. Тим не менш, це варто обговорити.
Характеристика. Модель B має гладку конструкцію рами з передніми, бічними і задніми датчиками наближення LiDAR, які сканують навколишнє середовище і створюють «захисну бульбашку» навколо водія, попереджаючи його про будь-які потенційні небезпеки.
Крім того, кожне колесо має свій власний двигун, що забезпечує систему подвійного приводу Model B, а спиці на колесах були замінені амортизаторами, що забезпечують плавність ходу.
Рама моделі B також має відкидні підставки для ніг і кермо, які не обертаються окремо, а замість цього визначають силу, дозволяючи користувачеві повертати, просто докладаючи більше зусиль до однієї сторони велосипеда, в той час як переднє колесо рухається незалежно в залежності від прикладеної сили.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас