В Іспанії молоді виплачуватимуть субсидію на оренду житла — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Іспанії молоді виплачуватимуть субсидію на оренду житла

Світ
684
Іспанський уряд увів субсидії на житло молодим людям, щоб допомогти їм зʼїхати від батьків і самостійно орендувати квартиру, повідомляє Reuters.
Заяву на субсидію можна буде подати вже цього місяця, кажуть в іспанському уряді. На виплати можуть претендувати іспанці у віці до 35 років із низьким рівнем доходів. Субсидію обіцяють платити протягом двох років.
Експерт із нерухомості Франсіско Інарета вважає, що таке рішення уряду може бути неефективним, бо це може спричинити підвищення цін на маленькі квартири.
В Іспанії з батьками живуть більше половини людей віком від 25 до 29 років (55%). Це один із найвищих показників у Європі, пише Reuters. Також трохи менше третини іспанців, які молодші 25 років (29%), не мають роботи.
Безробітним в Україні хочуть виділяти кошти на відкриття бізнесу. Відповідний законопроєкт погодив уряд у вересні 2021 року.
До речі, щоб не чекати роками і не збирати так довго потрібну суму на власний будинок або квартиру, можна скористатися іпотекою. Якщо ви зібралися зупинитися саме на цьому рішенні, Finance.ua вже запустив безкоштовний каталог іпотечних кредитів.

Іпотека на житло в Україні. Безкоштовний каталог 🏡

За матеріалами:
The Village Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас