Які професії відмирають в Україні — думка експертів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Які професії відмирають в Україні — думка експертів

Особисті фінанси
10047
У 2022 році ринок праці продовжить активно змінюватися та трансформуватися. Експерти впевнені, що насамперед будуть зникати монопрофесії.
З чим це пов’язано, які професії під загрозою зникнення та до чого готуватися українській молоді, щоб не залишитися без роботи – сайту 24 каналу розповіли експерти.
Які професії зникнуть. Надія Омельченко, віцепрезидентка ІТ-Інтегратор, пояснила, що згідно з даними Всесвітнього економічного форуму, найближчого часу зникне кілька професій.
Зокрема, це: касири, кур’єри, охоронці, водії, секретарі, фасувальники, банківські працівники.
Розвиток ІТ-технологій та автоматизація послуг призводить до того, що попит на спеціалістів зазначених професій йде на спад. Тому молоді варто зважати на це вже сьогодні.

Довідка Finance.ua:

  • Основні тенденції на ринку праці. У 2022 році роботодавці продовжать переводити працівників на дистанційну роботу та покращувати їм умови праці. Окрім того, збережеться тренд на офіційне працевлаштування із «білою» зарплатою.
  • У 2022 році гібридний домашньо-офісний формат роботи та перехід на нього стане, мабуть, основним трендом, зазначила Надія Омельченко. За її словами, роботодавці, які претендують на статус найкращих, вже не можуть дозволити собі не використовувати його.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати 💸

За матеріалами:
Телеканал новин 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас