Intel навчить комп'ютери запозичувати продуктивність у метавсесвіті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Intel навчить комп'ютери запозичувати продуктивність у метавсесвіті

Технології&Авто
428
Корпорація Intel на початку не належала до числа тих учасників ринку, хто з явним захопленням сприйняв ідею створення метавсесвіту, але тепер її представники дають зрозуміти, що користувачі зможуть отримати вигоду з появи глобального віртуального простору.
Метавсесвіт, на думку керівництва Intel, дозволить більш рівномірно розподіляти апаратні ресурси.
Своїми коментарями з цього приводу, як повідомляє Reuters, поділився старший віце-президент Intel Раджа Кодурі (Raja Koduri) з трибуни заходу RealTime Conference, присвяченого технологіям для метавсесвіту. Першою ініціативою Intel по закріпленню в цьому сегменті ринку, за його словами, стане створення програмного забезпечення для доступу до поділюваних апаратних ресурсів з пристроїв, що володіють обмеженою швидкодією.
Наприклад, якщо любитель ігор з інтенсивним використанням графічних ресурсів обмежений лише ноутбуком, але в сусідньому приміщенні при цьому є незатребуваний в конкретний момент ігровий настільний комп’ютер, то система дозволить використовувати частину ресурсів останнього для прискорення графіки в грі для користувача ноутбука.
Програмне рішення буде працювати навіть з компонентами конкуруючих компаній, як пояснив представник Intel. Суттєвої матеріальної вигоди самій Intel воно не забезпечить, а конкуренти зможуть отримати доступ до відповідної платформи. Все це буде робитися для зручності кінцевого користувача. Розробка профільного ПЗ будуватиметься з активним використанням принципу відкритого коду.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас