Кличко назвав ціни на проїзд у Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко назвав ціни на проїзд у Києві

Особисті фінанси
2336
Клієнт «Кредобанку» львів’янин Павло Маїк став переможцем акції «Загадуйте бажання та втілюйте мрії. Вигравайте можливiсть обрати будь-який подарунок iз каталогу» від програми винагород Mastercard та отримав можливість обрати будь-яку винагороду у каталозі програми вартістю до 500 000 балів. Такою винагородою за рішенням переможця став iPhone 12.
Акція «Загадуйте бажання та втілюйте мрії» тривала у період з 15 грудня 2020 року до 15 січня 2021 р. Для участі в акції необхідно було замовити з каталогу програми винагород Mastercard спеціальну пропозицію під назвою «Загадуйте бажання» вартістю 10 балів та зазначити у замовленні номер мобільного телефону.
«Програма винагород Mastercard — це не тільки корисні подарунки за розрахунки платіжною картою, але й несподівані спеціальні пропозиції та бонуси. Такою несподіванкою стала і ця можливість отримати найдорожчий подарунок програми — сучасний смартфон iPhone — лише за 10 балів винагороди. Нагадуємо, що до програми винагород Mastercard підключені всі картки фізичних осіб Кредобанку незалежно від їхнього класу, а бонуси нараховуються за кожну безготівкову транзакцію картою. Заходьте в особистий кабінет програми, замовляйте винагороди та беріть участь в акціях — переможцем може стати кожен», — говорить директор департаменту карткового бізнесу АТ «Кредобанк» Дмитро Лучко.
Програма винагород Mastercard діє для клієнтів «Кредобанку» вже п’ять років. До програми підключено всі платіжні карти, випущені для роздрібних клієнтів. Відповідно до умов програми, за кожні 12 гривень розрахунків карткою в торгово-сервісній мережі нараховується 1 бал. Бонусні бали також можна отримати за окремими спеціальними пропозиціями.
Участь у програмі винагород Mastercard є безкоштовною для всіх учасників. Перевірити кількість нарахованих балів, а також замовити подарунки за каталогом можна в особистому кабінеті учасника програми. Серед подарунків — товари для відпочинку, побутова техніка, ґаджети, подарункові сертифікати, поповнення рахунків мобільного зв’язку, сувеніри та багато іншого. Окрім того, балами можна сплатити будь-яку покупку картою в торгово-сервісній мережі за допомогою функції «Оплата балами».
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас