IKEA пропонує крихітні апартаменти менше ніж за 1 долар на місяць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

IKEA пропонує крихітні апартаменти менше ніж за 1 долар на місяць

Особисті фінанси
2995
Поки весь світ переживає житлову кризу через дефіцит доступного житла, IKEA Japan шукає рішення, які допоможуть кожному отримати власний простір для життя. Концепт, який представила компанія – не новий, проте, на відміну від схожих – доступний кожному, пише CNN.
IKEA пропонує крихітні апартаменти менше ніж за 1 долар на місяць
Проєкт Tiny Homes повинен розв’язати проблему з житлом у густонаселених регіонах. Як зазначається на сайті компанії, місячна оренда такого житла коштуватиме 99 ієн (0,86 долара або 23,30 гривень).
Що відомо про розробку? Перший будинок із серії розташований у престижному районі Шінджюку (Токіо). Квартира площею 10 квадратних метрів коштуватиме лише 99 ієн. Згідно з інформацією на сайті, зараз для оренди пропонується лише один блок, повністю умебльований та прикрашений продукцією IKEA.
IKEA пропонує крихітні апартаменти менше ніж за 1 долар на місяць
До 3 грудня компанія приймає заявки від потенційних орендарів, яким виповнилося 20 років. Відібрані кандидати зможуть жити в крихітній квартирі до 15 січня 2023 року, за умови, що вони зможуть самостійно оплачувати комунальні послуги.
Десять квадратних метрів – це небагато, але IKEA розповідає, що вони багато працювали, для того щоб ефективно використати доступну площу.
В кожній квартирі є міні-кухня, ванна, місце для пральної машини та холодильника, а складний столик та регульовані стелажі збільшують площу, забезпечуючи більше місця для зберігання речей.
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас