Як виглядає та скільки коштує найдорожчий пентхаус України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як виглядає та скільки коштує найдорожчий пентхаус України

Особисті фінанси
1310
Пентхаус, розташований в історичній частині Печерського району центра Києва, виявився найдорожчою квартирою в Україні. Про це стало відомо завдяки оголошенню на порталі OLX Нерухомість, пише канал 24.
Відомо, що загальна площа дворівневої квартири – 447 квадратних метрів, на яких розкидано 5 спалень. 3 із них – із власними ванними кімнатами. Хоча в оголошенні вказано, що загалом у пентхаусі є 8 санвузлів.
Ціна за обʼєкт сягає 7 мільйонів доларів.
Кількість переглядів за місяць – 11 492. При цьому кількість переглядів звичайних оголошень у категорії “Продаж квартир” на вторинному ринку за місяць назбирує не більш ніж 10 тисяч переглядів. Це свідчить про те, що обʼєкт потенційно цікавий покупцям.
Як виглядає та скільки коштує найдорожчий пентхаус України
У оголошенні зазначається, що житло обладнане системою “Розумний дім”, має 3 рівні охорони, окрему серверну, спа-зону, власну автономну котельню та систему очищення води. Для порівняння, середня ціна за квартиру з подібними характеристиками (400–500 “квадратів” у Печерському районі столиці та кількістю кімнат 5+) складає 2,2 мільйона доларів, що в 3 рази менше за найдорожчу пропозицію на сайті.
За даними OLX Нерухомість, за вартість однієї найдорожчої квартири можна придбати декілька багатокімнатних квартир в Києві на вторинному чи первинному ринку.
Як виглядає та скільки коштує найдорожчий пентхаус України
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас