Як локдаун змінив тенденції Чорної п'ятниці (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як локдаун змінив тенденції Чорної п'ятниці (інфографіка)

Особисті фінанси
796
МВС закупило 220 нових камер системи автоматичної фотовідеофіксації порушень ПДР, які будуть на трасах і в містах. Їх встановлення розпочнеться у лютому.
Про це повідомив на брифінгу про результати 7 місяців роботи системи автоматичної фотовідеофіксації порушень ПДР заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.
«Закуплено 220 нових камер системи автоматичної фотовідеофіксації порушень ПДР. Ми порахували, що в тих місцях, де встановлено було перші 50 камер, утричі зменшилась кількість порушення правил дорожнього руху. А на Південному мосту в Києві у 5 разів знизилась кількість ДТП», – сказав він.
За словами заступника міністра, систему стаціонарних камер планують розвивати і надалі. На дорогах України їх планують поставити до півтори тисячі. Крім того, камери встановлять і на машинах типу FANTОМ. Зараз чотири такі машини обладнують спеціальними радарами, і вони будуть запущені для тестування.
Після їх перевірки планується закупити до ста таких машин.
Геращенко зауважив, що у планах МВС кошти, які надходитимуть від штрафів, використати, зокрема, на роз’яснювальну роботу, починаючи зі шкільної парти.
У Європі ДТП менше, бо там зі школи навчають поважати учасників дорожнього руху, додав він.

Не дай Боже ДТП. Що робити та чи можна покрити витрати? 🚗

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас