День фінансів: ще 7 областей у «червоній» зоні, продаж «Більшовика», додаткові функції Приват24 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів: ще 7 областей у «червоній» зоні, продаж «Більшовика», додаткові функції Приват24

1230
У середу, 27 жовтня, ще сім областей опинилися у «червоній» зоні. Нагадаємо, в регіоні, що потрапив до «червоної» зони, забороняється робота кафе, ресторанів, ТРЦ, кінотеатрів, ринків, фітнес-центрів.
  • Також нагадуємо, куди пускають без COVID-документів у «червоній» зоні.
  • А за даними Telegram-каналу «Реве та стогне ресторатор», виручка закладів харчування в «червоній» зоні просіла на 34%.
  • У МОЗ пояснили, чому для медиків вакцинація не є обов’язковою.
  • Вчені, перевіривши дані, які були зібрані системою VAERS при вакцинації медиків мережі клінік у Бостоні, повідомили, чи безпечні вакцини від Pfizer і Moderna для пациєнтів-алергиків.
«Більшовик» пішов «з молотка». АТ «Перший київський машинобудівний завод» продали на аукціоні за 1,429 млрд грн. Його власником стане пов’язана з групою UFuture Василя Хмельницького компанія. Нагадаємо, завод «Більшовик» заснований наприкінці 19 століття, виробляв обладнання для цукроварінь. В останні роки ПКМЗ накопичив борги майже на 500 млн грн, а щорічно в середньому приносить збитки на 20 млн грн.
День фінансів: ще 7 областей у «червоній» зоні, продаж «Більшовика», додаткові функції Приват24
Додаткові функції Приват24. Як повідомляє пресслужба банку, в жовтні ПриватБанк провів низку оновлень мобільного додатку Приват24 для користувачів iOS і Android. Також з’явилася функція «моніторинг квитків» для iOS. Вона передбачає автоматичне замовлення і викуп квитків на поїзд, якщо поки що їх немає у вільному доступі.
Будівельний бум. Як заявив на конференції Building&Constructions forum 3.0 співзасновник порталу ЛУН Андрій Міма, за останні десять років темпи введення житла в експлуатацію в Україні приблизно однакові — близько 10 млн квадратних метрів на рік. У 2021 очікується, що в продаж запустяться квартири в 400 нових комплексах. Всього зараз в Україні продається житло в 1 700 комплексах.
Маршрути МАУ на зиму. Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» анонсувала перелік регулярних і чартерних маршрутів, якими пасажири зможуть скористатися взимку 2021-2022 років. Також МАУ додатково в січні 2022 року збільшить частоту рейсів за деякими напрямками, враховуючи високий попит на гірськолижний відпочинок в період новорічних свят.
США змінюють умови в’їзду. Як повідомляє Державний департамент США, з 8 листопада змінюється умови в’їзду в країну. Перед вильотом до Сполучених Штатів Америки необхідно буде надати довідку про повну вакцинацію від коронавірусу.
Спецмоніторинг заборгованості із зарплат. Державна служба України з питань праці розробила проєкт постанови, де планується моніторити заборгованості із зарплат, пенсій та стипендій. Необхідність введення спостереження обумовлена проблемами несвоєчасної виплати найманим працівникам заробітної плати, які виникли в країні ще на початку 90-х років.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас