США змінюють умови в’їзду в країну з 8 листопада — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США змінюють умови в’їзду в країну з 8 листопада

Світ
1616
З 8 листопада перед вильотом до Сполучених Штатів Америки необхідно буде надати довідку про повну вакцинацію від коронавірусу.
Про це йдеться в повідомленні Державного департаменту США від 25 жовтня. Водночас це правило не поширюватиметься на дітей віком до 18 років.
Повністю вакциновані мандрівники, як і раніше, повинні будуть також надати документи про негативний тест на COVID-19, зроблений впродовж трьох днів до поїздки.
Держдепартамент вказує, що з новими правилами з 8 листопада знімаються обмеження на поїздки для іноземців з 33 країн, які були введені у березні 2020-го року. Це стосується 26 європейських країн Шенгенської зони, Великобританії, Ірландії, Китаю, Індії, Ірану, Бразилії, ПАР.
«Ця нова глобальна система подорожей замінює існуючі обмеження для кожної країни, впроваджуючи послідовний підхід у всьому світі», — пояснює зовнішньополітичне відомство.
Як зміняться правила в’їзду до США для громадян України
Наразі громадяни України можуть потрапити до США літаком незалежно від наявності повної вакцинації за умови надання негативного тесту, зробленого за 72 години до поїздки, або довідки про одужання від коронавірусу.
З новими правилами дозволяються авіаподорожі тим, хто повністю вакцинований препаратами, схваленими Управлінням з продовольства і медикаментів США (FDA) або Всесвітньою організацією охорони здоров’я (ВООЗ). До них відносяться усі наявні в Україні вакцини.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас