У компанії Skoda зірвався випуск сотень тисяч автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У компанії Skoda зірвався випуск сотень тисяч автомобілів

Технології&Авто
1419
Skoda змушена призупинити виробництво автомобілів через світову кризу.
До цього виробник планував випустити сотні тисяч автомобілів. Однак нестача мікрочіпів перешкодила цим планам. Для складання необхідної кількості автомобілів просто не вистачає компонентів. Таким чином, до кінця 2021 року буде вироблено не більше ніж 250 тисяч автомобілів, пише cursorinfo.co.il
Дефіцит мікрочіпів почався наприкінці 2020 року. Справа в тому, що через пандемію його виробники значно скоротили обсяги, розраховуючи на падіння попиту. Однак цього не сталося, і почався дефіцит чипів, які сьогодні використовуються в багатьох сферах життя. Так, в Європі продажі легкових автомобілів впали на 23%.
Раніше повідомлялося, що голова Toyota розкритикував електромобілі. Акіо Тойода, президент компанії Toyota, вчергове виступив з критикою електромобілів. Топ-менеджер вважає, що проходження глобальних тенденцій може загрожувати катастрофою для японської економіки.
Крім того, Skoda готується показати новий бюджетний седан. Назва нагадує про минуле компанії, яка почала свою діяльність з виробництва велосипедів для бренду Slavia більше ніж 100 років тому.
Таїланд планує до 2035 року виробляти тільки електромобілі. Зараз Таїланд є великим центром виробництва автомобілів і має повний цикл виробництва автомобілів. А до 2035 року тут вироблятимуть виключно електромобілі.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас