Україна отримає до 21 млн фунтів кредиту від Британії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна отримає до 21 млн фунтів кредиту від Британії

Казна та Політика
229
Україна отримає до 21 млн фунтів стерлінгів кредиту від Агентства експортного фінансування Сполученого Королівства (UKEF).
Кабінет Міністрів затвердив відповідний проект постанови «Про здійснення державних зовнішніх запозичень у 2021 році шляхом залучення кредиту від Агентства експортного фінансування Сполученого Королівства», повідомляє Мінфін.
Реалізація документу дозволяє в рамках державних зовнішніх запозичень залучити до 21 млн фунтів стерлінгів від UKEF для закупівлі наборів для проведення 4 мільйонів ПЛР-досліджень.
Строк користування кредитом становить 4 роки.
Контракт на поставку наборів для проведення 4 мільйонів ПЛР-тестів укладено в рамках чинного Меморандуму про взаєморозуміння між Кабміном і державним секретарем її Британської Величності, що діє через UKEF.
Цією угодою визначаються загальні принципи та попередні умови співпраці, спрямованої на реалізацію проектів, що стосуватимуться британського експорту, зокрема, в таких пріоритетних сферах як оборона та безпека, сільське господарство, інфраструктура, енергетика та охорона здоров’я.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас