Український лоукостер анонсував новий рейс — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український лоукостер анонсував новий рейс

Особисті фінанси
1521
Новий український лоукостер Bees Airline анонсував, що з 14 жовтня відкривається регулярне авіасполучення між Києвом і Одесою, повідомляє пресслужба компанії.
Finance.ua, як портал, що навчає економити на подорожах, розповідає про ціни на квитки.
«14 жовтня ми відкриваємо регулярне авіасполучення між Києвом і Одесою. Виліт з Києва — аеропорт „Київ“ (Жуляни) їм. Сікорського», — сказано в повідомленні.
Вартість квитка – 640 грн. У вартість входить перевезення ручної поклажі до 7 кг з габаритами до 55×40×23 см. Додатково понад норму можна взяти з собою невелику сумку або сумку для ноутбука.
Графік рейсів – цей маршрут авіакомпанія обслуговуватиме з частотою п’ять разів на тиждень — по понеділках, вівторках, четвергах, п’ятницях і неділях.
Як прокоментував avianews.com гендиректор Bees Airline Євген Хайнацкий, вийти на внутрішній ринок тільки зараз Bees Airline вирішив тому, що влітку всі його літаки були в роботі на міжнародних рейсах.
«Аеропорт Одеса побудував новий термінал, ввів в експлуатацію смугу з найсучаснішим обладнанням. Завдяки цьому повинні бути практично виключені проблеми із затримками рейсів по метеопричинам через дуже часті тумани восени і взимку», — аргументував топ-менеджер вибір міста для першого внутрішнього маршруту.

Довідка Finance.ua:

  • раніше стало відомо, що український лоукостер Bees Airline цієї осені запускає чотири нові міжнародні маршрути з аеропортів Києва (Жуляни) та Одеси;
  • також Bees Airline отримав права на виконання чартерних рейсів за 12 маршрутами в зимовий період.

Рейтинг кредитних карток для мандрівників 💳

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас