Wizz Air повертає зарплати пілотів до допандемійного рівня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Wizz Air повертає зарплати пілотів до допандемійного рівня

Особисті фінанси
2448
Wizz Air, авіакомпанія з найшвидшим зростанням у Європі, сьогодні повідомляє про те, що з 1 жовтня відновить зарплатню пілотів до докоронавірусного рівня та стане однією з перших авіакомпаній, де тимчасове скорочення зарплати пілотів у зв’язку з пандемією закінчиться.
Finance.ua, як портал, що дбає про ваші заробітки, вирішив дізнатись, скільки заробляють пілоти в Україні.
Плани компанії:
  • Wizz Air планує найняти ще 200 пілотів та 800 бортпровідників до грудня 2021 року;
  • впродовж наступних десяти років Wizz Air прагне створити ще тисячі робочих місць, оскільки має намір втричі збільшити авіапарк – до 500 літаків Airbus.
Щоб заповнити вакансії, створені завдяки цьому зростанню, Wizz Air планує працевлаштовувати в середньому 2000 фахівців щороку до 2030 р.
“Масштабний набір персоналу відбувається після року активного розширення діяльності Wizz Air, незважаючи на виклики пандемії. З березня 2020 року Wizz Air додав до своєї мережі 18 нових баз та понад 300 нових маршрутів як по Європі, так і за її межами. Наразі авіакомпанія виконує рейси за понад 1000 маршрутами у 197 напрямках та у 49 країнах, що перевищує 100% потужності WIZZ до пандемії”, – розповіли в авіакомпанії.
«Минулий рік був, безсумнівно, складним для галузі, але ми з гордістю повідомляємо про те, що WIZZ є однією з перших авіакомпаній, які повернули зарплати пілотів до допандемійного рівня», – додав Майкл Делехант, виконавчий віцепрезидент та головний операційний директор групи Wizz Air Holdings Plc.

Довідка Finance.ua:

  • за даними сайту ua.trud.com, середня зарплата пілота в місяць – 12 757 грн;
  • у той же час за дослідженням The Village Україна, середній дохід пілота в Україні 42 000 грн (під час пандемії) та 70 000 грн (до пандемії);
  • за даними сайту з пошуку роботи work.ua, середня зарплата українського пілота – 17 500 грн;
  • також за даними сайту finance.bigmir.net, в Україні в 2021 році українські пілоти отримують в середньому 32 000 гривен на місяць і навіть більше.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас