Іспанці представили концепт електромобіля Cupra UrbanRebel (фото, відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Іспанці представили концепт електромобіля Cupra UrbanRebel (фото, відео)

Технології&Авто
501
Іспанський автовиробник Seat і його суббренд Cupra, що входять до складу концерну Volkswagen AG, представили яскравий концепт міського електромобіля Cupra UrbanRebel.
Ця модель стане основою для майбутньої компактної і недорогої електричної моделі, яку випустять на ринок вже в 2025 році. Власну версію такої моделі отримають всі масові бренди, що входять до складу VAG (Seat, Skoda, Volkswagen), і в Seat вже налаштувалися виробляти 500 тис. таких електромобілів на рік на фабриці в Марторелі (Іспанія).
Іспанці представили концепт електромобіля Cupra UrbanRebel (фото, відео)
Концепт Cupra UrbanRebel побудований на укороченій версії фірмової платформи VW MEB, його габарити складають 4080 в довжину, 1795 в ширину і 1444 у висоту. Електрична рухова установка видає 250 кВт/340 к.с. в постійному режимі і 320 кВт/435 к. с. в піковому режимі. Цього достатньо для того, щоб набрати перші 100 км/год всього за 3,2 секунди.
Іспанці представили концепт електромобіля Cupra UrbanRebel (фото, відео)
Максимальна швидкість концепту не озвучується, як і ємність батареї, а також запас ходу. Ці параметри будуть визначатися ближче до 2025 року поточним рівнем розвитку акумуляторних технологій і заданим рівнем вартості серійної моделі.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас