Міністр юстиції пропонує в тюрмах продавати інтернет — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міністр юстиції пропонує в тюрмах продавати інтернет

Казна та Політика
675
Міністр юстиції України Денис Малюська подав на розгляд уряду проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про запровадження експериментального проєкту щодо платної послуги з надання доступу до глобальної мережі інтернет та телефонного зв’язку за допомогою засобів IP-телефонії особам, взятим під варту, в слідчих ізоляторах Державної кримінально-виконавчої служби».
Що пропонують: запровадити в окремих слідчих ізоляторах Державної кримінально-виконавчої служби України експериментальний проєкт, відповідно до якого особам, взятим під варту, за відповідну плату будуть надаватися послуги з доступу до глобальної мережі інтернет та телефонного зв’язку за допомогою засобів IP-телефонії.
Метою прийняття проєкту постанови в Мін’юсті називають визначення доцільності законодавчого закріплення права доступу осіб, взятих під варту, до глобальної мережі інтернет та телефонного зв’язку, у тому числі можливих чинників, що можуть негативно вплинути на права, свободи та законні інтереси учасників кримінального провадження у разі надання особам, взятим під варту, такого права.
Разом з тим на сьогодні контакти осіб, взятих під варту, із зовнішнім світом національним законодавством максимально обмежені.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас