Amazon розіграє $500 тисяч та автомобілі серед вакцинованих співробітників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon розіграє $500 тисяч та автомобілі серед вакцинованих співробітників

Світ
321
Компанія Amazon розіграє серед своїх вакцинованих працівників грошовий приз у розмірі $ 500 тисяч, автомобілі та путівки.
Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на копію оголошення.
Компанія організовує лотерею під назвою Max Your Vax. У конкурсі розіграють 18 призів, які компанія оцінює майже у $ 2 мільйони: дві грошові премії по $ 500 тисяч, шість нагород по $ 100 тисяч, пʼять нових автомобілів і пʼять путівок. Раніше Amazon пропонувала працівникам $ 80 за щеплення.
«Ми твердо переконані у тому, що кращий спосіб захистити наших безпосередніх співробітників і суспільство від COVID-19 — це вакцинація», — заявила представник Amazon Келлі Нантел в електронному листі.
Конкурс Amazon відкритий для безпосередніх співробітників. В основному це люди, які працюють на складах та інших обʼєктах логістики, але також і з погодинною оплатою в продуктових магазинах Whole Foods Market і Amazon Fresh і в центрах обробки даних Amazon Web Services.
Окрім цього, через штам «Дельта» з 9 серпня працівники повинні будуть носити маски на своїх логістичних обʼєктах, незалежно від статусу вакцинації (до цього вакциновані працівники могли працювати на Amazon без масок).
За матеріалами:
hromadske
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас