Amazon буде платити користувачам за відбитки їхніх долонь 10 доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon буде платити користувачам за відбитки їхніх долонь 10 доларів

Технології&Авто
656
Американська компанія Amazon буде сплачувати користувачам 10 доларів у вигляді промокупона за реєстрацію та прив’язку відбитків своїх долонь до облікового запису компанії.
Про це повідомляє TechCrunch.
Відбиток долоні сам по собі не має великого значення, хоча компанія Amazon заявляє, що використовує невизначену «підмножину» анонімних даних долоні для поліпшення технології. Як сказано у повідомленні, якщо зв’язати ваш відбиток долоні з обліковим записом Amazon, компанія може використовувати дані, такі як історія покупок, для орієнтування реклами, пропозицій і рекомендацій з плином часу.
Amazon повідомив, що його обладнання для сканування «фіксує найдрібніші характеристики долоні користувача — як деталі поверхні, такі як лінії і гребені, так і підшкірні особливості, такі як візерунки вен — для створення персонального підпису долоні», який потім зберігається в «хмару» і використовується для ідентифікації особи, коли користувач знаходиться в одному з його магазинів.
Нагадаємо, у 2020 році компанія Amazon представила свої нові біометричні сканери відбитків долонь Amazon One. Завдяки цій функції, покупці мають можливість оплачувати товари в деяких магазинах, розмахуючи відбитками долонь над одним з цих сканерів. До лютого компанія розповсюдила свої сканери долонь на інші продуктові, книжкові та 4-зіркові магазини Amazon по всьому Сіетлу.
З минулого року технології біометричного сканування почали працювати в магазинах Amazon в США, включаючи Нью-Йорк, Нью-Джерсі, Меріленд і Техас.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас