Tesla офіційно відтермінувала виробництво Cybertruck — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla офіційно відтермінувала виробництво Cybertruck

Технології&Авто
348
Американська марка електрокарів Tesla відклала початок виробництва пікапу Cybertruck до 2022 року.
Під час оголошення фінансових результатів за 2 квартал 2021 року Tesla заявила, що виробництво Cybertruck почнеться в Остіні після Model Y, але не вказала дату.
При цьому, на сторінках онлайн -конфігурації Cybertruck відбулось оновлення й зазначається, що клієнти зможуть завершити свою конфігурацію «у міру наближення виробництва до 2022 року».
Оскільки Cybertruck був представлений ще в листопаді 2019 року, затримка означає, що клієнти чекатимуть більше двох років, перш ніж отримати свої електричні пікапи, хоча багато хто вже зробив бронювання з попередньою оплатою.
Однак це доволі небагато, порівняно з Tesla Semi та Tesla Roadster другого покоління – двома автомобілями, представленими в листопаді 2017 року, які ще не вийшли на виробничу лінію.
Говорячи про Tesla Cybertruck, віце-президент виробника з питань машинобудування, Ларс Мораві, сказав, що «Cybertruck зараз знаходиться на стадії альфа-версії», і підтвердив, що він поділить частини з Model Y.
«Він отримає більшу частину платформи та великих ливарних конструкцій від Model Y, що будуватиметься в Берліні та Остіні, – сказав він. – Очевидно, що це має пріоритет над Cybertruck, але ми переходимо до бета -фази Cybertruck пізніше цього року, і будемо прагнути перенести це у виробництво та почати з Техасу після того, як буде запущена Model Y», – зазначив він.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас