За підтримки АБ «Кліринговий Дім» чотири українських музиканти відвідають майстер-класи Австрійської академії бароко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За підтримки АБ «Кліринговий Дім» чотири українських музиканти відвідають майстер-класи Австрійської академії бароко

Особисті фінанси
15
АБ «Кліринговий Дім» надав спонсорську підтримку чотирьом музикантам для відвідування літніх майстер-класів відомої Австрійської академії бароко, що відбудуться у Ламбаху з 25 липня – 02 серпня 2021 року.
Українські скрипалі Олеся Завада та Юрій Дубинський, віолончелістка Ольга Жукова та сольний співак Юрій Страхов удостоєні честі навчатися тиждень у музикантів світового рівня. Під час занять студенти познайомляться з музикою відомих англійських та європейських композиторів.
«Для мене було несподіванкою дізнатися про те, що саме нас обрали для відвідування музичних майстер-класів в Австрії. Це було мрією. Сталося диво. Ми щасливі»,- коментує Олеся Завада.
Радість від музики та безцінний досвід, отриманий від команди міжнародних високопрофесійних викладачів, – це те, що виділяє та робить особливими майстер-класи Австрійської академії бароко.
«Через карантинні обмежувальні заходи нам доводилось доволі часто останнім часом грати в порожніх залах перед камерою, даючи онлайн-концерти. Це було так незвично… І дуже не вистачало енергії глядача. Ти закінчуєш концерт і у відповідь лише тиша, повністю відсутня реакція та настрій залу. Я радію, що ми виходимо з режиму тиші, і ця поїздка дарує надію знову зануритися в непередавану енергетику мистецтва, і велике бажання отримати нові знання, щоб дарувати людям ще більше задоволення від музики», – відзначив скрипаль Юрій Дубинський.
Ольга Жукова розповіла про те як починала свій творчий шлях: «Мої батьки музиканти. Я займалася музикою, потім припиняла, бо думала, що це не моє. Зараз працюю у філармонії, ще граю і співаю. Кризи дитячого віку пройшли, і я дуже щаслива, що залишилася в цій справі. Раніше я вже відвідувала музикальні майстер-класи, але це була ультра-сучасна музика, вперше їду на старовинну барокову музику і з нетерпінням чекаю на цю подію».
Бажаємо музикантам натхнення, нових корисних знань і творчих звершень.
За підтримки АБ «Кліринговий Дім» чотири українських музиканти відвідають майстер-класи Австрійської академії бароко
За матеріалами:
Кліринговий Дім
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас