Туреччина може закрити кордони для туристів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Туреччина може закрити кордони для туристів

Світ
72059
Влада Туреччини може закрити кордони для іноземних туристів у разі погіршення епідемічної ситуації на тлі поширення агресивного індійського штаму коронавірусу, заявив міністр культури і туризму Республіки Мехмета Нурі Ерсоя.
За його словами, немає жодних гарантій, що в Туреччині не погіршиться епідеміологічна ситуація через можливий новий спалах COVID-19, спровокований дельта штамом коронавірусу.
Мехмет Нурі Ерсой зазначив, що після квітневого піку захворюваності COVID-19 число хворих в Туреччині поступово знижувалося і ситуація стабілізувалася на початку літа.
Але коронавірус Дельта вплинув на загальну епідеміологічну ситуацію в країні: за останній тиждень в три рази зросла кількість випадків зараження агресивним індійським штамом і досягла 750.
“Ні від чого гарантії немає, і, звісно, потрібно дивитися, що відбувається в ряді провінцій зі штамом Дельта. Однак за міжнародними авіарейсами до уваги береться ситуація по всій країні. Пріоритет – максимальна вакцинація”, – заявив міністр в ефірі телеканалу.
Туреччина може повернутися до нормального способу життя, якщо в країні прискоряться темпи вакцинації населення.
Уряд, за словами Мехмета Ерсоя, планує прийняти в поточному році 25 млн туристів, отримавши дохід в $20 млрд.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас